logó Villanyszerelés Budapest
Villanyszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Bojler karbantartás


Mire érdemes figyelni?

Bojler szerelő tanácsai

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg. Ha a villanybojler alatt csöpög a víz, esetleg vízcsöpögést lát, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, ami zárlatot okoz, ill. a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges!

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög, lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb nyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.

Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő. Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hőveszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10-20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát évente tisztíttatni a villanybojlert.

Villanybojlercserét a régi leszerelésével, új szerelvények felszerelésével is vállalunk. A Gebe mester az Ön szolgálatában áll már több mint 30 éve! A GEBE gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét odafigyelésünk, rugalmasságunk, a minőségi szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Villanybojler cserét végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja a munka gyors, pontos és megbízható elvégzését.

ZF 10 Zártrendszerű, villamos fűtésű, felső elhelyezésű forróvíztároló.

Villanybojler csere során a vízvezeték rendszert le kell üríteni, befejezése után feltöltjük a rendszert és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően folyik a víz.

Vízvezeték szerelő kollégánk megoldja a villanybojler bekötés és villanybojler csere problémáját is. Villanybojler javítás, csere 5-300 literig, gázbojler javítás, csere 5-200 literig. Z...E, Z...EK és SDN típuscsalád. Zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges forróvíztárolók.

Űrtartalom E típus: 30, 200 liter űrtartalom EK típus: 50, 80, 120, 150 liter a 100 literes típus karcsú kivitelben (SDN) kiváló hőszigetelés, energiatakarékos extra védelem korrózió ellen csőfűtőtest szabályozható vízhőmérséklet.

A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. A tároló hőszigetelése 37,5 mm vastag freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását. A felfűtési idő 6 órán belül van. A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.
Gebe logó

Gebe Kft.
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Villanyszerelés árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-01-28 16:23:07