logó Villanyszerelés Budapest
Villanyszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Biztosítéktábla csere


Biztosítéktábla csere Budapest

Még mind a mai napig sok régi lakásban elavult olvadó biztosítékok vannak felszerelve. Ezek használata mára nem csak nehézkes, de baleset és tűzveszélyes. Ha pedig a lakás teljes elektromos hálózata egyetlen biztosítékra van bekötve, akkor egy zárlatos berendezés a teljes elektromos rendszert működéslétlenné tehet.

Az elmúlt 10-20 évben számos olyan elektromos berendezés jelent meg a háztartásokban, amelyek nagy mértékben megnövelték a fogyasztást (klíma, mosogatógép...) és olyanok is, amelyek nehezen viselik a hirtelen áramszünetet (számítógép, okos TV...). Az elavult elektromos hálózat utóbbiakban nagy károsodást okozhat, ami végül igen nagy költségekkel is járhat.

A szabványok változásával (ahol a szükséges módosításokat elvégezték) a lakások elektromos hálózatai sokkal biztonságosabbak lettek. Pl egy fi-relé (életvédelmi relé) is életeket menthet.

Biztosítéktábla csere ára 20 000 Ft-tól kezdődik. Függ a beépített kismegszakítók számától és típusától.

A biztosítéktábla a lakás elektromos hálózatának legfontosabb berendezése. A biztosítéktáblába beépített kismegszakító feladata a lakás vezetékeinek és a csatlakoztatott berendezéseknek a túláram elleni védelme. A fi-relé pedig azonnal áramtalanít, ha valaki megérint a fázis vezetéket. Ön és családja érdekében csak korszerű és megbízható elektromos szerelvényeket használunk.

Munkatársaink felmérik a jelenlegi állapotot. Szakmai szempontok és tapasztalataik alapján több lehetőséget vázolnak fel. Ez alapján Ön dönti el, hogy melyik megoldást választja.

Gebe Kft.
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).

A Gebe Kft. gyors szolgálata Budapesten és Pest megyében hétfőtől - vasárnapig, 7-tól 20-óráig hívható. Ünnepnapokon is!
Gebe logó
Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Villanyszerelés árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-01-09 13:08:42